100e initiatief op de kaart!

29 juli 2024

De Streek op Tafel heeft een belangrijke mijlpaal bereikt: 100 lokale initiatieven zijn nu terug te vinden op de interactieve kaart op onze website. Van boeren en restaurants tot winkels met lokale producten, elk initiatief draagt bij aan het bevorderen van lokaal, gezond en duurzaam eten in het Rijk van Nijmegen. Het nieuwste initiatief dat we met trots verwelkomen is Koken aan de Waal, een kookschool met een educatieve tuin en voedselbosje aan de Oosterhoutsedijk.

Koken aan de Waal

Koken aan de Waal is een bijzondere kookschool gevestigd aan de Oosterhoutsedijk in Nijmegen. Deze kookschool combineert een educatieve tuin en voedselbosje met diverse kookworkshops en -cursussen. Onder leiding van chefkok en receptontwikkelaar Rob en vinoloog en leefstijlcoach Wendy, leren deelnemers koken met seizoensgebonden en lokaal verbouwde ingrediënten. Deze aanpak verbindt de deelnemers direct met de natuur en de herkomst van hun voedsel.

Aanmelden?

Lokale, duurzame voedselinitiatieven kunnen zichzelf gratis aanmelden voor onze kaart. Kent u een lokaal initiatief dat nog niet op de kaart staat? Laat het weten! Samen kunnen we de lokale voedselgemeenschap verder versterken en uitbreiden. Meld je hier aan.